Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ДЕН.
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори

Плати 2 - Земи 3
07.06 - 14.06.2023
ПЛАТИ 2 прозиводи и добиј 1 ГРАТИС производ. Од 07-14 Јуни 2023
*Акцијата важи во продажните салони и онлајн. Акцијата не се комбинира со други попусти и акции. Од акцијата се исклучени додатоците. Најевтиниот производ се наплаќа 1 Денар.
Што барате?
Фустани
Сукњи
Палта
Блузи и Кошули
Џемпери и Наметки
Панталони и Комбинезони
Капути, Мантили и Јакни
Комплет
Додатоци
Најнови Модели во BELLA
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Кошула Прима нејви
Кошула Прима нејви
2,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Блуза Прима блек
Блуза Прима блек
2,190.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фустан Прима блек
Фустан Прима блек
4,890.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Кошула Прима нејви дезен
Кошула Прима нејви дезен
2,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Блуза Прима нејви дезен
Блуза Прима нејви дезен
2,190.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фустан Бланшет букле
Фустан Бланшет букле
6,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фустан Бланшет букле мини
Фустан Бланшет букле мини
6,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Палто Бланшет букле
Палто Бланшет букле
6,290.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Кошула Бланшет лур
Кошула Бланшет лур
2,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Сукња Прима блек
Сукња Прима блек
2,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Прима блек класик
Панталони Прима блек класик
2,790.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Прима блек
Панталони Прима блек
2,790.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Палто Прима блек
Палто Прима блек
4,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фустан Бланшет лур
Фустан Бланшет лур
6,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Блуза Бланшет лур
Блуза Бланшет лур
2,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Бланшет лур
Панталони Бланшет лур
3,290.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Палто Бланшет лур
Палто Бланшет лур
5,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Лесаж
Панталони Лесаж
3,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фустан Лесаж
Фустан Лесаж
6,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Блуза Лесаж 2
Блуза Лесаж 2
2,590.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Прима нејви класик
Панталони Прима нејви класик
2,790.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Прима нејви
Панталони Прима нејви
2,790.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Палто Прима нејви
Палто Прима нејви
4,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Ројал вискоза
Панталони Ројал вискоза
3,490.00 ДЕН.
Close Quick View
Табела на Величини (cm)
Табела на Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.
Close Cookie Consent