Кошничка
Затвори
Вкупно производи:
0
Меѓу збир:
0.00 ДЕН.
Продолжи кон наплата
Мои омилени
Затвори

Плати 2 - Земи 3
23.06 - 27.06.2022
*Акцијата важи во продажните салони и онлајн. Акцијата не се комбинира со други попусти и акции. Од акцијата се исклучени додатоците. Најевтиниот производ се наплаќа 1 денар.
Што барате?
Фустани
Сукњи
Палта
Блузи и Кошули
Џемпери и Наметки
Панталони и Комбинезони
Капути, Мантили и Јакни
Комплет
Додатоци
Најнови Модели во BELLA
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Бермуди Флорист
Бермуди Флорист
2,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Сукња Флорист линеа
Сукња Флорист линеа
2,190.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Блуза Флорист линеа
Блуза Флорист линеа
1,890.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фустан Сенди чекс
Фустан Сенди чекс
6,290.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фустан Сенди арт
Фустан Сенди арт
4,290.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Блуза Флорист жоржет
Блуза Флорист жоржет
1,890.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фустан Флорист линеа
Фустан Флорист линеа
3,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Одри сатен
Панталони Одри сатен
2,890.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Палто Флорист лежр нејви
Палто Флорист лежр нејви
2,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Палто Флорист лежр беж
Палто Флорист лежр беж
2,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Флорист лежр нејви
Панталони Флорист лежр нејви
1,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Флорист лежр беж
Панталони Флорист лежр беж
1,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Топ Флорист дотс
Топ Флорист дотс
1,890.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Топ Одри сатен
Топ Одри сатен
2,190.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Блуза Одри сатен
Блуза Одри сатен
1,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Сукња Одри лен
Сукња Одри лен
2,490.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фармерки Флорист кроп блу
Фармерки Флорист кроп блу
1,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фармерки Флорист кроп дип блу
Фармерки Флорист кроп дип блу
1,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фармерки Флорист мом фит
Фармерки Флорист мом фит
1,990.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фармерки Флорист
Фармерки Флорист
2,390.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фармерки Флорист слим фит нејви
Фармерки Флорист слим фит нејви
1,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Фармерки Флорист слим фит блу
Фармерки Флорист слим фит блу
1,690.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Панталони Флорист жолти
Панталони Флорист жолти
2,190.00 ДЕН.
localization key not found - FrontEnd.AddFavorite
Брз преглед
new
Палто Флорист жолто
Палто Флорист жолто
4,290.00 ДЕН.
Close Quick View
Табела на Величини (cm)
Табела на Величини
36

38

40

42

44
Гради (cm)
88-90

92-94

96-98

101-103

107-109
Струк (cm)
71-73

75-77

79-81

84-86

90-92
Колкови (cm)
94-96

98-100

102-104

107-109

113-115
Succesfully done.
Close Cookie Consent